Page: 1 [2]
Site Of the Moment:
Time and Space RPG

Oletko koskaan haaveillut matkaavasi Tardisilla ajassa ja ikuisuudessa? Nyt se on mahdollista! Astu siis mukaan Doctor Who-henkiseen roolipeliimme ja aloita oma seikkailusi!

Rank Site In Out
26
Aparted
0 8

Maailmamme ei ole sellainen miltä se päällisin puolin näyttää. Oletko aivan varma ettei sisaresi halavoi verta kaulavaltimostasi, tai tiesitkö että se naapurin vanha rouva ulvoo kuuta aina täydenkuun yönä?
27
Tarinoita Pohjolasta
0 7

Tarinoita Pohjolasta on chatissa pelattava, sarjakuvarealististen susien maailmaan sijoittuva fantasiahenkinen roolipeli. Pohjola on skandinaavinen, kylmä, karu ja kivikautinen maa, vailla ihmisten erikoisuuksia kuten rakennuksia, kankaita, kirjoitusta ta
28
Time and Space RPG
0 2

Oletko koskaan haaveillut matkaavasi Tardisilla ajassa ja ikuisuudessa? Nyt se on mahdollista! Astu siis mukaan Doctor Who-henkiseen roolipeliimme ja aloita oma seikkailusi!
29
Rest In Pieces RPG
0 4

Rest In Pieces foorumipohjainen tarinankerrontaroolipeli, jossa elävät kuolleet, zombit, ovat levinneet koko maapallolle synnyttäen kauhua ja sekasortoa ihmisten keskuuteen. Roolipelissämme eletään vuotta 2020, ja sen tapahtumat sijoittuvat Ranskaan.
30
Gang!BANG!
0 5

"BANG! You are dead... "
Gang!BANG! on nykyaikaan sijoittuva roolipeli, jonka juoni pyörii kolmen Adelaidea järisyttävän jengin ympärillä.
31
Once upon a time
0 18

Hotel Lux houkuttelee matkalaisia ympäri maailmaa. Yhtä sääntöä ei kuitenkaan sovi unohtaa: ei metsään pimeän jälkeen. Ihmismieli järkkyisi kovin metsän asukeista, mutta miten se suhtautuisikaan jos se saisi tietää satujen olentojen olevan totisinta totta
32
Chernobyl
0 3

Uusi foorumi, uudet kujeet? Tervetuloa (v)ihastumaan eksklusiivisen LGBT-klubin maineesta irtipyristelevän yökerhon menoon ja meininkiin. Tai ihan vain lurkkimaan ympäri New York Cityä.
33
Not safe
0 3

Harry Potter kuoli vuonna 1998, mutta Neville Longbottom onnistui takaiskusta huolimatta nitistämään Tiedät-kai-kenen. Vai onnistuiko?
34
Free To Be RPG
0 1

San Francisco, Yhdysvallat. Värikäs rannikkokaupunki on koti valtavalle seksuaalivähemmistöjen yhteisölle, jonka välisistä suhdekiemuroista voi tulla hyvinkin monimutkaisia. San Franciscossa on vapaata olla.
35
The Original New Orleans
0 7

Fantasiaa, draamaa, ihmissuhteita ja nykypäiväistä eloa New Orleansin kaupungissa Louisianan osavaltiossa, USA:ssa. Valitse lajisi: vampyyri, ihmissusi, enkeli, noita/velho, muodonmuuttaja, hybridi tai tavallinen kuolevainen.
36
University of Magic RPG
0 4

Tylypahkan jälkeen seikkailu jatkuu. Harry Potter -universumiin perustuvassa roolipelissä koko Iso-Britannian velhomaailma on käytettävissäsi.
37
Naruto the Alliance
0 2

Neljännestä ninjasodasta on kulunut 18 vuotta. Vuosia kestänyt rauha kuitenkin rikkoutui kun kolmas Tsuchikage, Onoki löydettiin myrkytettynä toimistostaan. Luo oma hahmosi ja vaikuta ninjamaailman tapahtumiin!
38
Assassin RPG (K16)
0 5

Kertoo kahdesta historiallisesti vanhasta sukulinjasta, joista kumpikin omilla päätöksillään vaikuttaa nyky-yhteiskuntaan.
39
Break The Pattern
0 12

Wanhan ajan hotelliroolipeli. Tervetuloa nostalgisoimaan ja heittämään aivot narikkaan.
40
Halla-arot
0 7

Halla-arot roolipeli sijoittuu kuvitteelliseen fantasiamaailmaan, joka on koottu eri fantasiamaailmoista niin kirjoista kuin peleistäkin, sekä ripaus mytologiaa ja mielikuvitusta.
Your site here
Your site here
Your site here
Your site here
Your site here
Your site here
Your site here
Your site here
Your site here
Your site here

VIIMEISIN PÄIVITYS:
03.06.2017 Lista siivottu. Ulkoasumuutoksia yms. isompaa päivitystä tulossa piakkoin.
Page: 1 [2]

Last Update: Wed, 08.23.17 2:17
Next Update: Wed, 08.23.17 2:47
Next Reset: Thu, 08.24.17 22:18
Sites: 40