Add Your Site
Member LoginViimeisin päivitys:
8.3.2018: Poistettu lopettaneita pelejä.


Page: 1 [2]
Site Of the Moment:
Kingdom Of Reyna

Reyna on fantasiaroolipeli, joka sijoittuu kuvitteelliselle saarelle. Ihmisten luomaa valtakuntaa uhkaa syrjäytetyt yliluonnolliset klaanit. Luvassa taikaa, rakkautta ja draamaa.


Rank Site In Out
26
Once upon a time
0 0

Hotel Lux houkuttelee matkalaisia ympäri maailmaa. Yhtä sääntöä ei kuitenkaan sovi unohtaa: ei metsään pimeän jälkeen. Ihmismieli järkkyisi kovin metsän asukeista, mutta miten se suhtautuisikaan jos se saisi tietää satujen olentojen olevan totisinta totta
27
Gang!BANG!
0 0

"BANG! You are dead... "
Gang!BANG! on nykyaikaan sijoittuva roolipeli, jonka juoni pyörii kolmen Adelaidea järisyttävän jengin ympärillä.
28
Guresu warriors RPG
0 0

Olet soturi sisällissodan sekoittamalla, hirviöiden kiusaamalla Guresun saarella. Pyritkö liittymään kuninkaan armeijaan, vaelteletko päämäärättömästi saarella, ryhdytkö palkkasoturiksi vai päädytkö pahan vasalliksi? Päätös on sinun.
29
Uusi Legenda
0 0

Hopeanuolen pojan, Weedin, kuolemasta on kulunut jo yli 30 vuotta ja uudet sukupolvet hallitsevat Japanin vuoria ja metsiä. Legendojen teot eivät ole kuitenkaan unohdettuja, vaan tarinat niistä ovat kulkeutuneet isältä pojalle ja sukupolvelta toiselle.
30
Harry Potter - Hogwarts Refounded
0 0

Eletään yleisesti '80-lukua ja '90-luvun alkua, ja lukuvuosina 1987-1990 Tylypahkaa käydään päiväkoulun tapaan Lontoossa. Tämä peli tarjoaa lähes rajattomia mahdollisuuksia! Myös laaja valikoima hyvin visioituja taikaolentoja pelattavaksi!
31
Tulevaisuuden Heimot
0 0

Tulevaisuuden Heimot tarjoaa monipuolisen ja alati kehittyvän fantasiamaailman, jossa hahmojen teot muokkaavat tapahtumia jatkuvasti. - Varaudu verisiin käsiin ja ongelmiin rakkaudessa, kun yrität selviytyä saarella heimotovereidesi kanssa.
32
Inhumane - Verellä kahlitut
0 0

33
Not safe
0 0

Harry Potter kuoli vuonna 1998, mutta Neville Longbottom onnistui takaiskusta huolimatta nitistämään Tiedät-kai-kenen. Vai onnistuiko?
34
Peter Pan: The Second Chance
0 0

Peter Pan-roolipeli pohjaten J.M. Barrien kirjaan, vaihtoehtoisessa todellisuudessa jossa myös Peter kasvaa aikuiseksi. Kirjaa ei tarvitse tuntea. K-18 syvän psykologian ja väkivallan takia.
35
Free To Be RPG
0 0

San Francisco, Yhdysvallat. Värikäs rannikkokaupunki on koti valtavalle seksuaalivähemmistöjen yhteisölle, jonka välisistä suhdekiemuroista voi tulla hyvinkin monimutkaisia. San Franciscossa on vapaata olla.
36
Kuoleman varjot
0 0

Klaanikissojen elämä vaikeutuu, kun muuan suuri susijoukko asettuu lähelle heidän reviireitään. Monia kissoja kuolee tai katoaa, ja metsän pitkään säilynyt rauha järkkyy huolestuttavalla tavalla. Tulevatko kissat selviämään kuoleman kiristyvässä otteessa?
37
University of Magic RPG
0 0

Tylypahkan jälkeen seikkailu jatkuu. Harry Potter -universumiin perustuvassa roolipelissä koko Iso-Britannian velhomaailma on käytettävissäsi.
38
Lycanthropus
0 0

Ihmissuhdepainotteinen ihmissusiroolipeli, jossa mahdollista pelata myös tavallisilla ihmisillä, metsästäjillä ja nahanvaihtajilla! Ilvesjengi rellestää, karhut ottaa rennosti, saukot uiskentelee ja peurat säikkyy kaikkea.. vai säikkyvätkö? Sinä päätät!
39
Horjuva Valtakunta
0 0

Köyhät köyhtyvät ja rikkaat rikastuvat. Kuninkaan seläntakana juonitaan. Vallankumous on käsillä.

Horjuva Valtakunta toivottaa tervetulleeksi kaikenlaiset fantasiaolennot kamppailemaan selviytymisestään!
40
English Breakfast
0 0

Englannin Oxfordiin sijoittuva ihmissuhderealismiin painottava roolipeli, jossa keskitytään pelaamaan ihan tavallista ihmiselmää niin hyvine kuin huonoinekin puolineen.
41
Naruto the Alliance
0 0

Neljännestä ninjasodasta on kulunut 18 vuotta. Vuosia kestänyt rauha kuitenkin rikkoutui kun kolmas Tsuchikage, Onoki löydettiin myrkytettynä toimistostaan. Luo oma hahmosi ja vaikuta ninjamaailman tapahtumiin!
42
Assassin RPG (K16)
0 0

Kertoo kahdesta historiallisesti vanhasta sukulinjasta, joista kumpikin omilla päätöksillään vaikuttaa nyky-yhteiskuntaan.
43
The Original New Orleans
0 0

Fantasiaa, draamaa, ihmissuhteita ja nykypäiväistä eloa New Orleansin kaupungissa Louisianan osavaltiossa, USA:ssa. Valitse lajisi: vampyyri, ihmissusi, enkeli, noita/velho, muodonmuuttaja, hybridi tai tavallinen kuolevainen.
44
The Crown of the Valkyria
0 0

45
Time and Space RPG
0 0

Oletko koskaan haaveillut matkaavasi Tardisilla ajassa ja ikuisuudessa? Nyt se on mahdollista! Astu siis mukaan Doctor Who-henkiseen roolipeliimme ja aloita oma seikkailusi!
46
Vauriot
0 0VIIMEISIN PÄIVITYS:
03.06.2017 Lista siivottu. Ulkoasumuutoksia yms. isompaa päivitystä tulossa piakkoin.
Page: 1 [2]

Last Update: Mon, 09.20.21 15:27
Next Update: Mon, 09.20.21 15:57
Next Reset: Sun, 10.17.21 20:38
Sites: 46

Powered By GoTop100.com