Page: 1 [2]
Site Of the Moment:
Undying RPG

Undying RPG on kokenut uudistuksen ja ottanut pääjuonekseen enkelten ja demonien ikuisen taistelun. Mukaan mahtuu mukaan myös vampyyreillä, metsästäjillä sekä muilla olennoilla! K18 pelien mahdollisen sisällön vuoksi!

Rank Site In Out
26
Guresu warriors RPG
0 1

Olet soturi sisällissodan sekoittamalla, hirviöiden kiusaamalla Guresun saarella. Pyritkö liittymään kuninkaan armeijaan, vaelteletko päämäärättömästi saarella, ryhdytkö palkkasoturiksi vai päädytkö pahan vasalliksi? Päätös on sinun.
27
TROIAN
0 2

Sodan jaloista toipuva valtakunta, anarkia ja nälänhätä. Troian on kaaoksen vallassa, miksi kuningas ei tee mitään? Ai niin... hänetkin hirtettiin.
28
Gang!BANG!
0 1

"BANG! You are dead... "
Gang!BANG! on nykyaikaan sijoittuva roolipeli, jonka juoni pyörii kolmen Adelaidea järisyttävän jengin ympärillä.
29
Chernobyl
0 5

Uusi foorumi, uudet kujeet? Tervetuloa (v)ihastumaan eksklusiivisen LGBT-klubin maineesta irtipyristelevän yökerhon menoon ja meininkiin. Tai ihan vain lurkkimaan ympäri New York Cityä.
30
Myrkmeren Vanha Linna
0 0

Myrkmere on hyvin vapaamielinen roolipelichat ja -foorumi, johon ovat tervetulleita kaikenikäiset pelaajat kokemukseen ja hahmoon katsomatta. Valitse vapaus ja päästä mielikuvituksesi valloilleen!
31
Not safe
0 2

Harry Potter kuoli vuonna 1998, mutta Neville Longbottom onnistui takaiskusta huolimatta nitistämään Tiedät-kai-kenen. Vai onnistuiko?
32
Free To Be RPG
0 0

San Francisco, Yhdysvallat. Värikäs rannikkokaupunki on koti valtavalle seksuaalivähemmistöjen yhteisölle, jonka välisistä suhdekiemuroista voi tulla hyvinkin monimutkaisia. San Franciscossa on vapaata olla.
33
Break The Pattern
0 3

Wanhan ajan hotelliroolipeli. Tervetuloa nostalgisoimaan ja heittämään aivot narikkaan.
34
The Original New Orleans
0 1

Fantasiaa, draamaa, ihmissuhteita ja nykypäiväistä eloa New Orleansin kaupungissa Louisianan osavaltiossa, USA:ssa. Valitse lajisi: vampyyri, ihmissusi, enkeli, noita/velho, muodonmuuttaja, hybridi tai tavallinen kuolevainen.
35
Aparted
0 12

Maailmamme ei ole sellainen miltä se päällisin puolin näyttää. Oletko aivan varma ettei sisaresi halavoi verta kaulavaltimostasi, tai tiesitkö että se naapurin vanha rouva ulvoo kuuta aina täydenkuun yönä?
36
University of Magic RPG
0 1

Tylypahkan jälkeen seikkailu jatkuu. Harry Potter -universumiin perustuvassa roolipelissä koko Iso-Britannian velhomaailma on käytettävissäsi.
37
Assassin RPG (K16)
0 1

Kertoo kahdesta historiallisesti vanhasta sukulinjasta, joista kumpikin omilla päätöksillään vaikuttaa nyky-yhteiskuntaan.
38
Rest In Pieces RPG
0 1

Rest In Pieces foorumipohjainen tarinankerrontaroolipeli, jossa elävät kuolleet, zombit, ovat levinneet koko maapallolle synnyttäen kauhua ja sekasortoa ihmisten keskuuteen. Roolipelissämme eletään vuotta 2020, ja sen tapahtumat sijoittuvat Ranskaan.
39
Time and Space RPG
0 4

Oletko koskaan haaveillut matkaavasi Tardisilla ajassa ja ikuisuudessa? Nyt se on mahdollista! Astu siis mukaan Doctor Who-henkiseen roolipeliimme ja aloita oma seikkailusi!
40
Halla-arot
0 6

Halla-arot roolipeli sijoittuu kuvitteelliseen fantasiamaailmaan, joka on koottu eri fantasiamaailmoista niin kirjoista kuin peleistäkin, sekä ripaus mytologiaa ja mielikuvitusta.
Your site here
Your site here
Your site here
Your site here
Your site here
Your site here
Your site here
Your site here
Your site here
Your site here

VIIMEISIN PÄIVITYS:
03.06.2017 Lista siivottu. Ulkoasumuutoksia yms. isompaa päivitystä tulossa piakkoin.
Page: 1 [2]

Last Update: Sat, 10.21.17 15:31
Next Update: Sat, 10.21.17 16:01
Next Reset: Wed, 10.25.17 19:09
Sites: 40