Page: 1 [2]
Site Of the Moment:
Gang!BANG!

"BANG! You are dead... "
Gang!BANG! on nykyaikaan sijoittuva roolipeli, jonka juoni pyörii kolmen Adelaidea järisyttävän jengin ympärillä.

Rank Site In Out
26
Aparted
0 7

Maailmamme ei ole sellainen miltä se päällisin puolin näyttää. Oletko aivan varma ettei sisaresi halavoi verta kaulavaltimostasi, tai tiesitkö että se naapurin vanha rouva ulvoo kuuta aina täydenkuun yönä?
27
Halla-arot
0 3

Halla-arot roolipeli sijoittuu kuvitteelliseen fantasiamaailmaan, joka on koottu eri fantasiamaailmoista niin kirjoista kuin peleistäkin, sekä ripaus mytologiaa ja mielikuvitusta.
28
Break The Pattern
0 3

Wanhan ajan hotelliroolipeli. Tervetuloa nostalgisoimaan ja heittämään aivot narikkaan.
29
Gang!BANG!
0 2

"BANG! You are dead... "
Gang!BANG! on nykyaikaan sijoittuva roolipeli, jonka juoni pyörii kolmen Adelaidea järisyttävän jengin ympärillä.
30
TROIAN
0 2

Sodan jaloista toipuva valtakunta, anarkia ja nälänhätä. Troian on kaaoksen vallassa, miksi kuningas ei tee mitään? Ai niin... hänetkin hirtettiin.
31
The Original New Orleans
0 1

Fantasiaa, draamaa, ihmissuhteita ja nykypäiväistä eloa New Orleansin kaupungissa Louisianan osavaltiossa, USA:ssa. Valitse lajisi: vampyyri, ihmissusi, enkeli, noita/velho, muodonmuuttaja, hybridi tai tavallinen kuolevainen.
32
Guresu warriors RPG
0 2

Olet soturi sisällissodan sekoittamalla, hirviöiden kiusaamalla Guresun saarella. Pyritkö liittymään kuninkaan armeijaan, vaelteletko päämäärättömästi saarella, ryhdytkö palkkasoturiksi vai päädytkö pahan vasalliksi? Päätös on sinun.
33
Tulevaisuuden Heimot
0 2

Tulevaisuuden Heimot tarjoaa monipuolisen ja alati kehittyvän fantasiamaailman, jossa hahmojen teot muokkaavat tapahtumia jatkuvasti. - Varaudu verisiin käsiin ja ongelmiin rakkaudessa, kun yrität selviytyä saarella heimotovereidesi kanssa.
34
Assassin RPG (K16)
0 1

Kertoo kahdesta historiallisesti vanhasta sukulinjasta, joista kumpikin omilla päätöksillään vaikuttaa nyky-yhteiskuntaan.
35
Horjuva Valtakunta
0 3

Köyhät köyhtyvät ja rikkaat rikastuvat. Kuninkaan seläntakana juonitaan. Vallankumous on käsillä.

Horjuva Valtakunta toivottaa tervetulleeksi kaikenlaiset fantasiaolennot kamppailemaan selviytymisestään!
36
Uusi Legenda
0 0

Hopeanuolen pojan, Weedin, kuolemasta on kulunut jo yli 30 vuotta ja uudet sukupolvet hallitsevat Japanin vuoria ja metsiä. Legendojen teot eivät ole kuitenkaan unohdettuja, vaan tarinat niistä ovat kulkeutuneet isältä pojalle ja sukupolvelta toiselle.
37
Once upon a time
0 4

Hotel Lux houkuttelee matkalaisia ympäri maailmaa. Yhtä sääntöä ei kuitenkaan sovi unohtaa: ei metsään pimeän jälkeen. Ihmismieli järkkyisi kovin metsän asukeista, mutta miten se suhtautuisikaan jos se saisi tietää satujen olentojen olevan totisinta totta
38
University of Magic RPG
0 2

Tylypahkan jälkeen seikkailu jatkuu. Harry Potter -universumiin perustuvassa roolipelissä koko Iso-Britannian velhomaailma on käytettävissäsi.
39
Naruto the Alliance
0 0

Neljännestä ninjasodasta on kulunut 18 vuotta. Vuosia kestänyt rauha kuitenkin rikkoutui kun kolmas Tsuchikage, Onoki löydettiin myrkytettynä toimistostaan. Luo oma hahmosi ja vaikuta ninjamaailman tapahtumiin!
40
Free To Be RPG
0 1

San Francisco, Yhdysvallat. Värikäs rannikkokaupunki on koti valtavalle seksuaalivähemmistöjen yhteisölle, jonka välisistä suhdekiemuroista voi tulla hyvinkin monimutkaisia. San Franciscossa on vapaata olla.
Your site here
Your site here
Your site here
Your site here
Your site here
Your site here
Your site here
Your site here
Your site here
Your site here

VIIMEISIN PÄIVITYS:
03.06.2017 Lista siivottu. Ulkoasumuutoksia yms. isompaa päivitystä tulossa piakkoin.
Page: 1 [2]

Last Update: Sun, 12.17.17 15:16
Next Update: Sun, 12.17.17 15:46
Next Reset: Sun, 12.24.17 20:33
Sites: 40